ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Evenement 5-10 jarigen

Evenement 5-10 jarigen

Wanneer

10-06-2022 - 12-06-2022    
Hele dag

Waar

Landal Waterparc Veluwemeer
Leuvenumse Beek 1, Biddinghuizen, 8256 TB

Zin om een heel weekend, of een dag, gave activiteiten te ondernemen? En andere kinderen met jeugdreuma en ouders te ontmoeten? Dat kan tijdens het 5-10 jarigen evenement!

Van 10 t/m 12 juni 2022 zal dit evenement plaatsvinden op Landal Waterparc Veluwemeer.

Wat houdt dit evenement in?

Als kind met jeugdreuma in de leeftijd 5-10 jaar ben je welkom samen met één van je ouders/verzorgers op het evenement. Er is de keuze om een heel weekend te komen of alleen deel te nemen op zaterdag! Wanneer je blijft slapen zal je samen met minstens één ander kind en ouder samenleven in een huisje. Op het programma staan leuke en gezellige activiteiten met de gehele groep, afgewisseld met vrije tijd. Het weekend begint op vrijdag aan het eind van de middag. We verblijven op Landal Waterparc Veluwemeer in bungalows die relatief dicht bij elkaar liggen. Op zondag 12 juni is het programma na de lunch afgelopen.

Is een heel weekend wat te veel? Kom dan langs op zaterdag! Je bent dan op zaterdagochtend welkom in de bungalows en zal je het programma de hele dag meevolgen! De dag sluit je af met een gezellig diner met de groep.

Coronavirus

De vereniging houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus in de gaten. Op het moment van open zetten van de aanmeldingen lijkt het weekend door te kunnen gaan in zijn oorspronkelijke vorm. We behouden het recht het evenement te annuleren of een negatieve testbewijs/vaccinatiebewijs te vragen wanneer nodig.

Aanmelden.

Aanmelden voor dit evenement kan tot 13 mei aanstaande via de webshop. Vol = Vol! In de webshop kan je een keuze maken of je een dag komt of het hele weekend.

Zijn de kaarten op? Dan zijn de eerste plekken vol. Wil je op de wachtlijst? Mail dan naar annelies@jeugdreumavereniging.nl.

Kosten

Ben je lid van de vereniging dan zijn de kosten voor alleen zaterdag € 25,00 en voor een heel weekend €75,00. Dit bedrag is voor het kind en ouder samen. Zijn deze kosten te hoog neem dan contact op met onze penningmeester. Voor leden die het financieel zwaar hebben en de kosten onoverkomelijk zijn hebben we een speciale regeling.

Ben je geen lid dan ben je nog steeds hartelijk welkom op ons weekend, maar dan zijn de kosten voor een dag €50,00 en voor het hele weekend €150,00.

Deze bedragen zijn inclusief maaltijden, tussendoortjes, drinken, beddengoed en activiteiten.

Heb je bepaalde dieetwensen? Geef dit dan aan bij de opmerkingen wanneer je tickets voor het evenement bestelt.

Terug naar het evenementenoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links