16-03-2019 VSOP gebouw Soest

Op 16 maart 2019 vindt in Soest de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats.
Drie weken voor de vergadering wordt het jaarverslag van 2018 en het beleidsplan en de begroting van 2019 op de website geplaatst. Tijdens de vergadering is er ruimte om vragen te stellen over deze stukken en om te brainstormen over toekomstplannen.

Aanmelden voor de vergadering kan via de webshop. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Ook dit jaar zal de ALV dus niet plaatsvinden in combinatie met de Familiedag, maar apart worden gehouden.

Terug naar het evenementen overzicht