ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Evenement 10-13 jarigen

Evenement 10-13 jarigen

Wanneer

13-05-2022 - 15-05-2022    
Hele dag

Waar

Landal Waterparc Veluwemeer
Leuvenumse Beek 1, Biddinghuizen, 8256 TB

Een weekend, óf een dag, vol gave activiteiten! Samen met andere kinderen met jeugdreuma en hun ouders. Genoeg tijd om toffe dingen te ondernemen samen en ervaringen uit te wisselen. Dat alles is onderdeel van het 10-13 jarigen evenement!

Van 13-15 mei 2022 zal dit evenement plaatsvinden op Landal Waterparc Veluwemeer.

Wat houdt dit evenement in?

Als kind met jeugdreuma in de leeftijd 10-13 jaar ben je welkom samen met één van je ouders/verzorgers op het evenement. Er is de keuze om een heel weekend te komen of alleen deel te nemen op zaterdag! Wanneer je blijft slapen zal je samen met minstens één ander kind en ouder samenleven in een huisje. Op het programma staan leuke en gezellige activiteiten met de gehele groep, afgewisseld met vrije tijd. Het weekend begint op vrijdag 13 mei aan het eind van de middag. We verblijven op Landal Waterparc Veluwemeer in bungalows die relatief dicht bij elkaar liggen. Op zondag 15 mei is het programma na de lunch afgelopen.

Is een heel weekend wat te veel? Kom dan langs op zaterdag! Je bent dan op zaterdagochtend welkom in de bungalows en zal je het programma de hele dag meevolgen! De dag sluit je af met een gezellig diner met de groep.

Coronavirus

De vereniging houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus in de gaten. Op het moment van open zetten van de aanmeldingen lijkt het weekend door te kunnen gaan in zijn oorspronkelijke vorm. We behouden het recht het evenement te annuleren of een negatieve testbewijs/vaccinatiebewijs te vragen wanneer nodig.

Aanmelden.

Aanmelden voor dit evenement kan tot 6 mei aanstaande via de webshop. Vol = Vol! In de webshop kan je een keuze maken of je een dag komt of het hele weekend.

Zijn de kaarten op? Dan zijn de eerste plekken vol. Wil je op de wachtlijst? Mail dan naar annelies@jeugdreumavereniging.nl.

Kosten

Ben je lid van de vereniging dan zijn de kosten voor alleen zaterdag € 25,00 en voor een heel weekend €75,00. Dit bedrag is voor het kind en ouder samen. Zijn deze kosten te hoog neem dan contact op met onze penningmeester. Voor leden die het financieel zwaar hebben en de kosten onoverkomelijk zijn hebben we een speciale regeling.

Ben je geen lid dan ben je nog steeds hartelijk welkom op ons weekend, maar dan zijn de kosten voor een dag €50,00 en voor het hele weekend €150,00.

Deze bedragen zijn inclusief maaltijden, tussendoortjes, drinken, beddengoed en activiteiten.

Heb je bepaalde dieetwensen? Geef dit dan aan bij de opmerkingen wanneer je tickets voor het evenement bestelt.

Terug naar het evenementenoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links