ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Evenement 13-18 jarigen

Evenement 13-18 jarigen

Wanneer

02-10-2020 - 04-10-2020    
16:00:00 - 14:00:00

Waar

Landal Waterparc Veluwemeer
Leuvenumse Beek 1, Biddinghuizen, 8256 TB

Evenement type

Een dag óf heel weekend vol gezelligheid met lotgenoten. Dat is het 13-18 jarigen evenement!
Van 2 tot 4 oktober 2020 zal dit evenement plaatsvinden op Landal Waterparc Veluwemeer.

Wat houdt dit evenement in?

Als 13-18 jarige ben je welkom op het evenement. Er is de keuze om een heel weekend te komen of alleen deel te nemen op zaterdag! Wanneer je blijft slapen zal je in een van de groepshuizen verblijven met andere jongeren. Het weekend zal bestaan uit gave activiteiten afgewisseld met vrije tijd!

Kom je liever alleen de zaterdag? Dan kan dat dit jaar ook! Zaterdagochtend ben je welkom in de groepshuizen en kan je het programma volgen! De dag sluit je af met een gezellig diner met de groep.

Coronavirus

De vereniging houdt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus in de gaten. Het aantal beschikbare plekken voor dit evenement is momenteel in mindering gebracht; zijn deze vol, dan werken we met een wachtlijst. Mocht er in de loop van de tijd blijken dat we meer jongeren mogen verwelkomen zullen we dit ophogen. Ook zullen we uiteraard het evenement annuleren wanneer nodig.

Helaas is het momenteel niet mogelijk om introducees aan te melden voor het evenement, vanwege de minimale aantal plekken voor het evenement. Mocht dit veranderen zullen we dat communiceren.

Aanmelden.

Aanmelden voor dit evenement kan tot 4 september via de webshop. Vol = Vol! In de webshop kan je een keuze maken of je een dag komt of het hele weekend.

Ben je lid van de vereniging dan zijn de kosten voor alleen zaterdag € 25,00 en voor een heel weekend €50,00. Zijn deze kosten te hoog neem dan contact op met onze penningmeester. Voor leden die het financieel zwaar hebben en de kosten onoverkomelijk zijn hebben we een speciale regeling.

Ben je geen lid dan ben je nog steeds hartelijk welkom op ons weekend, maar dan zijn de kosten voor een dag €50,00 en voor het hele weekend €100,00.

Deze bedragen zijn inclusief maaltijden, tussendoortjes, drinken, beddengoed en activiteiten.
Heb je bepaalde dieetwensen? Geef dit dan aan bij de opmerkingen wanneer je tickets voor het evenement bestelt.

 

Terug naar het evenementenoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links