Evenement 18+’ers 14 april

14-04-2019 Time Utrecht Utrecht

Op zondagmiddag 14 april kunnen de 18-30 jarigen met jeugdreuma kennis maken met de wereld van VR!

We beginnen met een spannende escape room wedstrijd: wie van de teams is het beste in het oplossen van puzzels en het ontdekken van de VR-wereld? Deze is aan tafel, dus we hoeven niet een lange tijd te staan! Daarna kunnen we onze verdere energie nog kwijt in de zombieshooter!
Natuurlijk is er ook tijd om gezellig met elkaar te kletsen. We sluiten af met een diner!

Aanmelden kan via de webshop. Inschrijven kan tot en met 10 maart.

De kosten zijn €10,- per persoon voor leden. Voor niet-leden zijn de kosten €15,- per persoon.
Dit is inclusief de activiteit, drankjes en diner.

Heb jij dieetwensen? Geef dit dan aan in de opmerkingen bij het bestellen van de kaarten.

Zijn deze kosten te hoog neem dan contact op via vicevoorzitter@jeugdreumavereniging.nl. Voor leden die het financieel zwaar hebben en de kosten onoverkomelijk zijn hebben we een speciale regeling.

Afmelden

Wanneer je je wilt afmelden voor het evenement gelden de volgende regels:

• >5 weken voor aanvang weekend of evenement 100% terugbetaling
  • 5-2 weken voor aanvang weekend of evenement 50% terugbetaling