Evenement 18+’ers 21 september

21-09-2019
Hele dag Zie webshop

Voor de 18+-leden wordt er op zaterdag 21 september 2019 een gave activiteit georganiseerd!
Natuurlijk is er ook tijd om gezellig met elkaar te kletsen.

De invulling van deze dag is momenteel nog niet bekend.
Je vindt hier binnenkort meer informatie.

Aanmelden kan via de webshop. Inschrijven kan tot en met 20 maart.

De kosten zijn €10,- per persoon voor leden. Voor niet-leden zijn de kosten €15,- per persoon.
Heb jij dieetwensen? Geef dit dan aan in de opmerkingen bij het bestellen van de kaarten.

Zijn deze kosten te hoog neem dan contact op via vicevoorzitter@jeugdreumavereniging.nl. Voor leden die het financieel zwaar hebben en de kosten onoverkomelijk zijn hebben we een speciale regeling.

Afmelden

Wanneer je je wilt afmelden voor het evenement gelden de volgende regels:

• >5 weken voor aanvang weekend of evenement 100% terugbetaling
  • 5-2 weken voor aanvang weekend of evenement 50% terugbetaling