ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Evenement 5-13 jarigen

Evenement 5-13 jarigen

Wanneer

24-09-2021 - 26-09-2021    
16:00:00 - 14:00:00

Waar

Waterparc Veluwemeer
Leuvenumse Beek 1, Biddinghuizen

Evenement type

Zin om een heel weekend, of een dag, gave activiteiten te ondernemen? En andere kinderen met jeugdreuma en ouders te ontmoeten? Dat kan tijdens het 5-13 jarigen evenement!
Van 24 t/m 26 september 2021 zal dit evenement plaatsvinden op Landal Waterparc Veluwemeer.

Wat houdt dit evenement in?

Als kind met jeugdreuma in de leeftijd 5-13 jaar ben je welkom samen met één van je ouders/verzorgers op het evenement. Er is de keuze om een heel weekend te komen of alleen deel te nemen op zaterdag! Wanneer je blijft slapen zal je samen met minstens een ander kind en ouder samenleven in een huisje en gaan we met de gehele groep leuke activiteiten doen en gezamenlijk eten. Het weekend begint op vrijdag aan het eind van de middag en zal bestaan uit gave activiteiten afgewisseld met vrije tijd! We verblijven op Landal Waterparc Veluwemeer in bungalows die relatief dicht bij elkaar liggen. Op zondag 26 september is het programma na de lunch afgelopen.

Kom je liever alleen de zaterdag? Dan kan dat dit jaar ook! Zaterdagochtend ben je welkom in de groepshuizen en kan je het programma volgen! De dag sluit je af met een gezellig diner met de groep.

Coronavirus

Wegens het coronavirus zijn de weekenden van de leeftijdsgroepen 5-10 en 10-13 in 2020 en voorjaar 2021 geannuleerd. We hebben voor dit evenement beide groepen bij elkaar gedaan zodat het voor beide leeftijdsgroepen mogelijk is om deel te nemen!

De vereniging houdt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus in de gaten. Het aantal beschikbare plekken voor dit evenement is momenteel in mindering gebracht; zijn deze vol, dan werken we met een wachtlijst. Mocht er in de loop van de tijd blijken dat we meer kinderen mogen verwelkomen zullen we het aantal ophogen. Ook behouden we het recht het evenement te annuleren of een negatieve testbewijs/vaccinatiebewijs te vragen wanneer nodig.

Aanmelden.

Aanmelden voor dit evenement kan tot 27 augustus via de webshop. Vol = Vol! In de webshop kan je een keuze maken of je een dag komt of het hele weekend.

Zijn de kaarten op? Dan zijn de eerste plekken vol. Wil je op de wachtlijst (zie hierboven kopje Coronavirus)? Mail dan naar annelies@jeugdreumavereniging.nl.

Kosten

Ben je lid van de vereniging dan zijn de kosten voor alleen zaterdag € 25,00 en voor een heel weekend €75,00. Dit bedrag is voor het kind en ouder samen. Zijn deze kosten te hoog neem dan contact op met onze penningmeester. Voor leden die het financieel zwaar hebben en de kosten onoverkomelijk zijn hebben we een speciale regeling.

Ben je geen lid dan ben je nog steeds hartelijk welkom op ons weekend, maar dan zijn de kosten voor een dag €50,00 en voor het hele weekend €150,00.

Deze bedragen zijn inclusief maaltijden, tussendoortjes, drinken, beddengoed en activiteiten.
Heb je bepaalde dieetwensen? Geef dit dan aan bij de opmerkingen wanneer je tickets voor het evenement bestelt.

Terug naar het evenementenoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links