ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Info-Contactdag

Info-Contactdag

Wanneer

05-11-2023    
10:00:00 - 16:00:00

Evenement type

‘Leuker Leven’

De Info-Contactdag staat in ons jubileumjaar in het teken van onze visie: een leuker leven, ook met jeugdreuma.

Binnen het thema Leuker Leven zullen we een actief en gezellig programma voor de kinderen organiseren en een interactief en informatief programma voor de jongeren en jongvolwassenen met jeugdreuma (14+) en ouders. En dat alles óp een locatie die ons allen een leuke dag gaat geven: het Aviodrome.

Programma

Je bent van harte welkom vanaf tien uur in het Aviodrome voor een kop koffie. Het informatieve programma start om 10.30 uur én is dit jaar voor jongeren vanaf 14 jaar en jongvolwassenen met jeugdreuma en ouders van kinderen en jongeren met jeugdreuma. In de ochtend is er een leuke, prikkelende opening. Hierna neemt een panel plaats met specialisten rondom jeugdreuma. Alle vragen (anoniem) mogen gesteld worden aan dit panel, óók degene die je misschien niet in de spreekkamer stelt. Ondertussen kunnen de kinderen en brusjes in de leeftijd 4 t/m 13 jaar onder leiding van vrijwilligers knutselen en spellen spelen.

Na een gezamenlijke lunch, gaat het informatieve programma verder met verschillende workshops. In twee rondes kan jij zo je eigen keuze maken tussen de workshops. De invulling van de workshops maken we later definitief bekend, houdt daarvoor onze socials in de gaten. Een aantal van deze workshops zal ook weer te volgen zijn door de 13-18 jarigen.
De kinderen gaan in de middag onder leiding van de vrijwilligers het Aviodrome ontdekken.

Om 15.00 uur sluiten we af met een laatste borrel, waarna jullie als gezin vrij zijn om het Aviodrome nog verder te gaan ontdekken!

Locatie

Het Aviodrome is het luchtvaartmuseum in Lelystad. Neem een kijkje in een echt vliegtuig en bij de straaljagers, neem dezelfde weg als je koffer vanuit een vliegtuig of leef je uit in de speeltuin. Er is genoeg te doen voor iedereen.

Adres:
Pelikaanweg 50
8218 PG Lelystad Airport

Praktische informatie

Voor wie?

De Info-Contactdag is er voor gezinnen die te maken hebben met jeugdreuma. Het kind, de jongere of jongvolwassene met jeugdreuma is van harte welkom met het gezin.

Let op! Onze vrijwilligers kunnen op deze dag niet verantwoordelijk zijn voor kinderen onder de 4 jaar; kinderen onder de 4 jaar kunnen niet deelnemen aan het evenement.

Kosten

De kosten van het evenement zijn €10,- per persoon voor leden.
Ook zijn niet-leden van harte welkom op ons evenement, de kosten zijn dan €15,- per persoon.
De kosten voor zijn inclusief entree tot het Aviodrome, het programma, catering en parkeren. 

Ben je lid en zijn deze kosten helaas niet op te brengen, check dan onze tegemoetkoming onderaan deze pagina. 

Catering

Bij het ontvangst, de lunch en de borrel wordt gezorgd voor eten en drinken.
Heb je dieetwensen? Geef dit dan alvast door in het opmerkingenveld tijdens de aanmelding.

Bereikbaarheid

Kom je met de auto? Volg dan op het einde de borden naar Lelystad Airport. Bij het Aviodrome kan je voor de deur parkeren op parkeerterrein P2. Er zijn daar ook invalideparkeerplaatsen aanwezig. Let op, wij zullen uitrijkaarten uitdelen tijdens het evenement.

Kom je met het OV? Dan kan je naar station Lelystad of Harderwijk reizen. Hier heb je de mogelijkheid om de bus te nemen naar bijv. bushalte Aviodrome, Lelystad. Check 9292.nl voor de laatste informatie.

Aanmelden

Aanmelden kan via de webshop.

Koop per persoon die gaat deelnemen één ticket.
Kies per persoon uit lid of niet-lid en de juiste leeftijdsgroep van die persoon (dus ouder = volwassene, kind 9 jaar = kind 4-9). Is het kind lid, mag het gehele zin als lid mee naar het evenement.

Geef eventuele dieetwensen of opmerkingen op via het opmerkingenveld.

Bij afmeldingen binnen twee weken voor het evenement, wordt in principe het entreebedrag niet gerestitueerd. 

Terug naar het evenementenoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links