ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Informatieve Koffieavond: Kinderfysiotherapeut Suzan Moors

Wanneer

23-11-2021    
19:30:00 - 20:30:00

Evenement type

Goed nieuws: Het informatieve programma van de Info-Contactdag, die helaas niet kon doorgaan, komt naar jullie huiskamer!

In de vorm van digitale koffieavonden nemen de sprekers die op het informatieve programma stonden jullie alsnog mee in hun onderwerp. Alle ouders van kinderen met jeugdreuma of jongeren met jeugdreuma zijn van harte welkom. De bijeenkomst zal plaatsvinden via Zoom.

Op 23 november, om 19.30 uur, zal kinderfysiotherapeut Suzan Moors spreken tijdens de eerste koffieavond.
Suzan vertelt ons als lid van de werkgroep Nederlandse Health Professionals in de Kinderreumatologie (NHPKR) over emoties, pijn en bewegen.
Suzan werkt in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Ze heeft als aandachtsgebieden kinderreumatologie en kinderlongziekten. Haar werk bestaat onder meer uit het in kaart brengen van de motorische vaardigheden van de kinderen.
Daarnaast geeft Suzan les over jeugdreuma aan studenten kinderfysiotherapie en aan geneeskunde studenten over het bewegingsapparaat.

Deelnemen aan de koffieavond is gratis!
Aanmelden voor deze avond kan via de webshop. Koop 1 kaartje per familie.
Op de dag van de koffieavond ontvang je van ons de link om deel te nemen!

Ook deelnemen aan de koffieavonden waar de andere onderwerpen worden besproken?
Kijk dan snel op onze evenementenpagina! Onderwijskundige Thea Buijs en orthopedagoog Yvette van der Laan van ZieZon komen op woensdag 24 november, kinderreumatoloog Joost Swart op dinsdag 7 december.

Terug naar het evenementenoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links