ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Informatieve Koffieavond: Kinderreumatoloog Joost Swart

Wanneer

07-12-2021    
19:30:00 - 20:30:00

Evenement type

Goed nieuws: Het informatieve programma van de Info-Contactdag, die helaas niet kon doorgaan, komt naar jullie huiskamer!

In de vorm van digitale koffieavonden nemen de sprekers die op het informatieve programma stonden jullie alsnog mee in hun onderwerp. Alle ouders van kinderen met jeugdreuma of jongeren met jeugdreuma zijn van harte welkom. De bijeenkomst zal plaatsvinden via Zoom.

Op 7 december, om 19.30 uur, staat kinderreumatoloog Joost Swart op het programma van de koffieavond.
Joost Swart werkt als kinderreumatoloog/ -immunoloog en onderzoeker in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Joost gaat vandaag in op de vraag waarom het belangrijk is dat jongeren met jeugdreuma, ouders en artsen met elkaar in gesprek gaan, vooral als het om het starten van een nieuw medicament gaat. Wat is er voor nodig om echt mee te kunnen beslissen in de keuzes?

Deelnemen aan de koffieavond is gratis!
Aanmelden voor deze avond kan via de webshop. Koop 1 kaartje per familie.
Op de dag van de koffieavond ontvang je van ons de link om deel te nemen!

Ook deelnemen aan de koffieavonden waar de andere onderwerpen worden besproken?
Kijk dan snel op onze evenementenpagina! Kinderfysiotherapeut Suzan Moors komt spreken op dinsdag 23 november, kinderreumatoloog Joost Swart op dinsdag 7 december.

Terug naar het evenementenoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links