ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Informatieve Koffieavond: ZieZon

Wanneer

24-11-2021    
19:30:00 - 20:30:00

Evenement type

Goed nieuws: Het informatieve programma van de Info-Contactdag, die helaas niet kon doorgaan, komt naar jullie huiskamer!

In de vorm van digitale koffieavonden nemen de sprekers die op het informatieve programma stonden jullie alsnog mee in hun onderwerp.
Alle ouders van kinderen met jeugdreuma of jongeren met jeugdreuma zijn van harte welkom. De bijeenkomst zal plaatsvinden via Zoom.

Op 24 november, om 19.30 uur, zullen onderwijskundige Thea Buijs en orthopedagoog Yvette van der Laan van ZieZon meer vertellen over jeugdreuma en school. Soms is het door jeugdreuma niet haalbaar om (alle) lessen te volgen in de klas. Scholen kunnen in dat geval een beroep doen op een consulent Onderwijsonder-steuning Zieke Leerlingen (OZL-consulent).

Thea en Yvette zijn consulent en kijken samen met school welke mogelijkheden er wel zijn voor het volgen van onderwijs. Zij werken bij OnderwijsAdvies en zijn aan-gesloten bij ZieZon. Dit netwerk verzorgt onderwijsondersteuning aan chronisch zieke leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs en soms in het mbo.

Deelnemen aan de koffieavond is gratis!
Aanmelden voor deze avond kan via de webshop. Koop 1 kaartje per familie.
Op de dag van de koffieavond ontvang je van ons de link om deel te nemen!

Ook deelnemen aan de koffieavonden waar de andere onderwerpen worden besproken?
Kijk dan snel op onze evenementenpagina! Kinderfysiotherapeut Suzan Moors komt spreken op dinsdag 23 november, kinderreumatoloog Joost Swart op dinsdag 7 december.

Terug naar het evenementenoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links