ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Jubileumfeest

Jubileumfeest

Wanneer

24-06-2023    
13:00:00 - 20:00:00

Waar

Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98, Doorn

Evenement type

Het Ik-Kan-Alles Festival

De jeugdreuma vereniging viert in 2023 haar 25-jarig bestaan! En dat jubileum vieren we met het ‘Ik kan Alles’-festival.

Een feestje, speciaal voor alle kinderen, jongeren en jongvolwassenen met jeugdreuma en hun gezin.

Programma Jubileumfeest

Bij feest hoort taart! Om 13.00 uur ben je van harte welkom voor een gebakje met een kopje koffie, thee of glas limonade (er is geen lunch). Én ontvang jij jouw festival-kitje. In de middag hebben we allerlei leuke activiteiten georganiseerd. De middag is vrij in te delen, dus loop gezellig rond tussen de activiteiten en klets met elkaar op het terras. Daarna zorgen we voor een lekker hapje eten. Rond 19.30-20.00 uur zal het programma afgelopen zijn.

Locatie

Het festival vindt plaats op Landgoed Zonheuvel. Adres: Amersfoortseweg 98 in Doorn
Buiten, voor het prachtige Maarten Maartenshuis, zijn er allerlei activiteiten te doen.

Nu hopen dat de zon op Zonheuvel heerlijk gaat schijnen.

Aanmelden

Aanmelden voor het feest kan via de webshop! Voor leden is de toegang gratis.
Niet-leden betalen een kleine bijdrage van 10,- euro per persoon.


Let op:
Voeg wel per persoon 1 kaart toe aan de winkelwagen, zodat wij weten met hoeveel je komt. Per persoon één kaart in de juiste leeftijdsgroep.

NB: Omdat er beperkte plekken zijn, is alleen het gezin welkom op de familiedag. Onder het gezin verstaan we je ouders en broertjes en zusjes. Andere familieleden mogen alleen mee als dit ter ondersteuning nodig is.

Ben je jongvolwassene met jeugdreuma? Dan is het wellicht een iets andere situatie; je eigen gezin is welkom als lid, dat kunnen je ouders zijn of bijvoorbeeld je partner/eigen kinderen. Zijn je ouders vroeger nauw betrokken geweest en willen ze naast jouw eigen gezin ook aanwezig zijn? Meld ze dan aan als niet-lid.

Omdat de tickets gratis zijn, vragen we je tijdig af te melden als je om een geldige reden niet meer kan komen.

Geef dieetwensen vast door via het opmerkingenveld in jouw bestelling.
Terug naar het evenementenoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links