ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Jubileumfeest 1

04-08-2018 Jeugdreuma Vereniging Giessenburg
Hele dag Zie webshop

Feest!
Dit jaar bestaat de vereniging 20 jaar! Tijd voor een feestje!
Op 14 april ben je welkom samen met het gezin om dit feest met ons mee te vieren.

Programma
Er zal in de ochtend een gezamenlijk programma zijn, zodat je met het hele gezin samen bent. Na een gezamenlijke lunch, gaan de kinderen van 5 – 16 jaar een activiteit doen. Daarnaast loopt er ook een actief en leuk programma voor de  ouders. en 16+’ers De dag sluiten we af met een diner op de prachtige locatie! Rond 19.00 uur zal het programma afgelopen zijn.

Het programma is opgesteld voor kinderen vanaf 5 jaar. Er is geen activiteit voor jongere kinderen.

Aanmelden
Aanmelden kan via onze webshop tot 4 april. Voeg tickets toe in de leeftijdsgroepen met wie je komt, zodat wij het programma goed kunnen aanpassen naar aanleiding van de inschrijvingen.
Een ticket kost €10,- euro per persoon en is inclusief lunch, diner, drankjes en activiteiten.
Allergieën? Geef deze door bij de bestelling in het opmerkingenveld.

Zijn deze kosten te hoog neem dan contact op met onze penningmeester. Voor leden die het financieel zwaar hebben en de kosten onoverkomelijk zijn hebben we een speciale regeling.

Webshop
De webshop bereikt u via deze snelkoppeling: webshop.
Kies in het menu het ticket wat u wil bestellen. Wanneer u geen wijzigingen meer wilt aanbrengen rond u de bestelling af vanuit het winkelmandje. Vul de factuurgegevens en contactgegevens in, en kies de betaalmethode. Het opmerkingenveld gebruikt u om dieetwensen of andere wensen voor de organisatie door te geven. Na de betaling krijgt u automatisch op het door u opgegeven mailadres het ticket toegestuurd. Na ontvangst van uw ticket is de inschrijving definitief. Enkele weken voor het evenement ontvangt u via mail meer informatie.

Terug naar het evenementen overzicht

Alles over Jeugdreuma

Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en werk Rijbewijs en jeugdreuma Jeugdreuma en school Studeren met Jeugdreuma Spreekbeurt of presentatie Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Tips