ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Weekend 5-10 jaar

Weekend 5-10 jaar

Wanneer

24-05-2024 - 26-05-2024    
17:00:00 - 13:00:00

Waar

Landal 't Loo
Looweg 47, Oldebroek

Evenement type

Zin om een heel weekend, of een dag, gave activiteiten te ondernemen? En andere kinderen met jeugdreuma en ouders te ontmoeten? Dat kan tijdens het 5-10 jarigen evenement! Van 24 t/m 26 mei 2024 zal dit jeugdreuma weekend plaatsvinden op Landal ‘t Loo.

Wat houdt dit evenement in?

Als kind met jeugdreuma in de leeftijd 5-10 jaar ben je welkom samen met één van je ouders/verzorgers op het jeugdreuma weekend. Er is de keuze om een heel weekend te komen of alleen deel te nemen op zaterdag! Wanneer je blijft slapen zal je samen met minstens een ander kind en ouder samenleven in een huisje en gaan we met de gehele groep leuke activiteiten doen en gezamenlijk eten. Het weekend begint op vrijdag om 17.00 uur en zal bestaan uit gave activiteiten afgewisseld met vrije tijd! Op zondag 26 mei is het programma na de lunch afgelopen.

We verblijven op Landal ‘t Loo in Oldebroek in bungalows die relatief dicht bij elkaar liggen.

Kom je liever alleen de zaterdag? Dan kan ook! Zaterdagochtend ben je welkom in de groepshuizen en kan je het programma volgen! De dag sluit je af met een gezellig diner met de groep.

Meer weten over een jeugdreumaweekend? Lees hier verder.

Aanmelden

Aanmelden voor dit evenement kan tot 3 mei via de webshop. Vol = Vol! In de webshop kan je een keuze maken of je een dag komt of het hele weekend.

Zijn de kaarten op? Dan zijn de eerste plekken vol. Wil je wel graag mee, dan zetten we je op de wachtlijst. Als iemand zich afmeldt, geldt dat de eerste op de wachtlijst een uitnodiging krijgt alsnog mee te gaan. Wil jij op de wachtlijst gezet worden? Mail dan naar annelies@jeugdreumavereniging.nl.

Kosten

Ben je lid van de vereniging dan zijn de kosten voor alleen zaterdag €30,00 en voor een heel weekend €75,00. Dit bedrag is voor het kind en ouder samen.

Zijn deze kosten te hoog, neem dan een kijkje op deze pagina voor de financiële tegemoetkoming voor leden. Voor leden die het financieel zwaar hebben en de kosten onoverkomelijk zijn hebben we een speciale regeling. Bij vragen, neem contact op met de penningmeester.

Ben je geen lid dan ben je natuurlijk nog steeds hartelijk welkom op ons weekend. De kosten die wij maken zijn dan hoger, dus rekenen we voor een dag €60,00 en voor het hele weekend €150,00.

Deze bedragen zijn inclusief maaltijden, tussendoortjes, drinken, beddengoed en activiteiten.
Heb je bepaalde dieetwensen? Geef dit dan aan bij de opmerkingen wanneer je tickets voor het evenement bestelt.

Terug naar het evenementenoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links