Win een rol in de videoclip van Jared Grant

22-09-2018

Altijd al in rol willen spelen in een echte videoclip? Dan is het nu je kans! Want zaterdag 22 september a.s. gaat Jared Grant, de ambassadeur van Jeugdreuma Vereniging Nederland, een nieuwe clip opnemen voor zijn song Ik kan alles. Hierin maakt Jared jeugdreuma bespreekbaar door te ‘vertellen’ wat de ziekte voor hem betekent. En nu maak jij als lid van de Jeugdreuma Vereniging kans om samen met 9 andere leden mee te doen aan de opname van de clip van Jared. De clip wordt op 12 oktober, op Wereld Reuma Dag, gelanceerd.

Schrijf je snel in via onze webshop.

Terug naar het evenementen overzicht