ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten
7 juli 2021

Peter Pan organiseert een reis voor jongeren met jeugdreuma!

Update: helaas is de reis gecancelled ivm corona.
Leuk nieuws! Stichting Peter Pan organiseert in 2021 een reis naar Mallorca voor jongeren met jeugdreuma in de leeftijd 16 t/m 19 jaar.
In samenwerking met de Jeugdreuma Vereniging Nederland zijn de aanmeldingen voor deze reis gestart.

De reis naar Mallorca zal plaatsvinden van 25 september t/m 2 oktober 2021. Deze reis is bedoeld voor jongeren in de leeftijd 16 t/m 19 jaar met jeugdreuma. Samen met de andere jongeren en de reisleiding ga je een gave week tegemoet met veel zwemplezier, leuke activiteiten en veel lol. Check ook de flyer hiernaast voor info.

De kennismakingsdag voor deze reis zal plaatsvinden op 11 september 2021 op Schiphol. Ook wij zullen hierbij met enkele vrijwilligers als punt van herkenning aanwezig zijn. Let op! Het is verplicht om bij deze kennismakingsdag te zijn als je mee wil op reis.
Aanmelden voor deze reis kan hier.
Terug naar het nieuwsoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links