ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

O zo belangrijk: doneren!

Om Jeugdreuma Vereniging Nederland toegankelijk te houden voor iedereen, houden wij onze contributie laag en bieden wij een regeling voor mensen die zich het lidmaatschap en/of de eigen bijdrage voor activiteiten niet kunnen veroorloven. Daarnaast draaien wij volledig op vrijwilligers. Voor onze activiteiten en het ontwikkelen van goede informatie voor alle leeftijden zijn wij afhankelijk van derden. Daarom is jouw gift reuze belangrijk!

Steun nu jouw favoriete vereniging:

Bedrag

* Vul het te doneren bedrag naar keuze in door met de pijltjes naar boven of beneden te klikken.

Vul het te doneren bedrag naar keuze in door met de pijltjes naar boven of beneden te klikken.

Subsidie

Als patiëntenorganisatie krijgen wij subsidie van het Ministerie van Volksgezondheid. Deze subsidie is bedoeld voor lotgenotencontact tussen patiënten, informatievoorziening en het behartigen van belangen. Mede hierdoor kunnen wij de kosten voor het lidmaatschap en de prijzen voor deelname aan onze evenementen laag houden. Aanvullend krijgen wij nog een toelage van Reuma Nederland.

Financiële ondersteuning

Daarnaast zijn er mensen en organisaties die ons een warm hart toedragen en zodoende kunnen ondersteunen in: meer financiële ruimte voor activiteiten tijdens een weekend; de ontwikkeling van informatiemateriaal tegen zeer lage kosten; het kwijtschelden van kosten voor patiënten en hun ouders die financieel beperkte middelen hebben; activiteiten op het gebied van onderzoek.

Het organiseren van activiteiten – van lotgenotencontact tot wetenschappelijk onderzoek – en het maken van goede, leeftijd gerelateerde, informatie blijft echter een kostbare zaak. Daarom kunnen we jouw gift goed gebruiken!

Aftrekbaar voor de belasting

Leuke bijkomstigheid: je gift aan de Jeugdreuma Vereniging is aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Je hoeft hiervoor enkel aan te kunnen tonen dat je gedoneerd hebt én dat het jaarbedrag van al je giften opgeteld (inclusief donaties aan andere organisaties) boven een bepaalde drempel uitkomt. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Snel, makkelijk en zeer gewaardeerd

Doneren aan de Jeugdreuma Vereniging is supergemakkelijk. Dit kun je gewoon doen via onderstaande formulier optie of door een automatische overboeking in te stellen als je bv. eens per maand of eens per jaar een vast bedrag wilt doneren.

Snel en makkelijk de Jeugdreuma Vereniging Nederland ondersteunen? Gebruik dan het bovenstaande formulier.

Elk jaar of misschien zelfs elke maand een vast bedrag doneren? Gebruik je bank app of login in je klantenportaal via je computer. Stel een bedrag in en de frequentie en doneer ten name van: Jeugdreuma Vereniging Nederland, bankrekeningnummer NL71RABO0169943941.

De Jeugdreuma Vereniging Nederland legt gegevens vast volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Meer informatie over hoe wij omgaan met jouw gegevens vind je terug in ons privacy beleid.

 

Meer (relevante) artikelen