Evenement 13-18 jarigen

25.00100.00

Beschrijving

Meld je hier aan voor het 13-18 jarigen evenement van 7-9 oktober 2022. Lees hier meer over dit evenement.
Let op: Een kaart is voor één kind met jeugdreuma. Via de dropdown menu’s kun je aangeven of je het hele weekend of enkel op de zaterdag aanwezig wilt zijn. Daarnaast is er een onderscheid tussen kaarten voor leden en niet-leden.

Eventuele dieetwensen kan je, tijdens het bestelproces, aangeven in het opmerkingenveld.

Zijn de kaarten op? Mail dan naar annelies@jeugdreumavereniging.nl voor de wachtlijst.

Terug naar het evenementenoverzicht