ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Magazine de Diagnose

Speciaal voor kinderen en jongeren die net de diagnose jeugdreuma krijgen en hun ouders hebben we een magazine gemaakt! Het is een speciale uitgave van ons Leuker Leven magazine, die leden van de Jeugdreuma Vereniging tweemaal per jaar op de mat krijgen.

In deze special De Diagnose lees je vooral ervaringsverhalen van andere gezinnen over de diagnose jeugdreuma en de tijd na deze diagnose. We weten dat het uitwisselen van ervaringen met lotgenoten als heel prettig wordt ervaren, maar ook dat het opzoeken van lotgenotencontact een hele drempel kan zijn. Zéker als je net hebt gehoord dat je jeugdreuma hebt. Om ervaringsverhalen te lezen in een magazine kan dan een laagdrempelig alternatief zijn. Verder vind je in de special een aantal thematische interviews met specialisten. Én we geven je een spoedcursus jeugdreuma.

De special wordt uitgedeeld aan gezinnen die net de diagnose horen in het ziekenhuis en aan nieuwe leden. Heb jij hem nou nog niet in handen en wil je toch vast lezen? Dan vind je hem hier digitaal!

[pdf-embedder url=”https://jeugdreumavereniging.nl/wp-content/uploads/2023/04/jvn-special-de-diagnose-2023-03-2-compressed.pdf” toolbarfixed=”on” zoom=”200″]

Voor kinderen is er een speciaal kindergedeelte van het magazine gemaakt! Matty heet je hier welkom, vertelt je meer over leven met jeugdreuma en kleurt en puzzelt graag met je.

De reguliere uitgaven van het Leuker Leven-magazine van de Jeugdreuma Vereniging verschijnen twee keer per jaar. In dit magazine lees je interviews met leden en specialisten, vind je tips en tricks en krijg je informatie over jeugdreuma.
Wil je deze ook ontvangen? Word dan lid!