ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Doe mee!

Bij de JVN proberen wij de taken zoveel mogelijk te verdelen. Wij stimuleren onze leden en hun ouders om zich actief in te zetten. Daarmee maken wij beter gebruik van de kwaliteiten in onze achterban, verdelen wij de taken en bouwen wij aan een sterkere vereniging.

Vrijwilligerswerk zien wij als een belangrijke en serieuze taak. In een overeenkomst leggen wij deze afspraken met u als vrijwilliger vast. Kinderen staan bij ons centraal en wij nemen hun veiligheid en privacy serieus. Daarom hebben wij een modelcode opgesteld om te benadrukken dat wij werk maken van veilig vrijwilligerswerk en een veilige omgeving voor alle leden. Daarom vragen wij onze vrijwilligers ook om een Verklaring omtrent Gedrag.

Eenmaal per jaar kijken wij tijdens een etentje met alle vrijwilligers terug op wat wij hebben bereikt en bespreken wij de plannen voor volgend jaar. Als vrijwilliger krijgt u de mogelijkheid om uzelf te ontplooien, om relevante werkervaring op te doen en om trainingen te volgen. Uiteraard krijgt u een reiskostenvergoeding en bent u verzekerd wanneer u voor de Jeugdreuma Vereniging Nederland aan de slag bent.

Op deze pagina ziet u welke vacatures open staan. Interesse? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@jeugdreumavereniging.nl met als onderwerp ‘vrijwilliger’ en geef aan waar uw interesse ligt. Geen passende rol, maar wilt u wel helpen? Ook dat kunt u in een mailtje aan onze vrijwilligers coördinator melden!

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

– redacteur

Vindt u schrijven leuk? Ervaringen van patiënten of kennis van een kinderreumatoloog zet u in een oogwenk om naar begrijpelijke en aantrekkelijk leesbare taal. Wij willen tweemaal per jaar een magazine uitgeven voor onze leden en zoeken versterking voor ons ambitieuze, maar vooral ook enthousiaste redactieteam.

– Weekend/evenement vrijwilliger

Helpt u kinderen met jeugdreuma graag aan een superleuke ervaring? Kom dan de handen uit de mouwen steken tijdens een van onze evenementen! Organiseer activiteiten, leg onze jeugd in de watten, zorg voor onvergetelijke herinneringen!

– Penningmeester

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse financiële zaken. Tevens verwerk je de deze financiële zaken in e-boekhouden. Jaarlijks ben je verantwoordelijk voor het afronden van het boekjaar, opstellen van het financieel verslag van het afgesloten boekjaar en de begroting voor het komende jaar.
Tevens is de penningmeester is in samenspraak met de vicevoorzitter verantwoordelijk voor de aanvraag van de subsidie.

– Content specialist / Webmaster

Als Content specialist / Webmaster schrijft u voor de website en spart u met de technisch specialisten over nieuwe functionaliteit. U bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de webpagina’s, initieert verbeteringen/aanpassingen met als doel het aantal bezoekers van de website en de functionaliteit verder te laten groeien.

Meer (relevante) artikelen