ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Doe mee!

Bij de JVN proberen wij de taken zoveel mogelijk te verdelen. Wij stimuleren onze leden en hun ouders om zich actief in te zetten. Daarmee maken wij beter gebruik van de kwaliteiten in onze achterban, verdelen wij de taken en bouwen wij aan een sterkere vereniging.

Vrijwilligerswerk zien wij als een belangrijke en serieuze taak. In een overeenkomst leggen wij deze afspraken met u als vrijwilliger vast. Kinderen staan bij ons centraal en wij nemen hun veiligheid en privacy serieus. Daarom hebben wij een modelcode opgesteld om te benadrukken dat wij werk maken van veilig vrijwilligerswerk en een veilige omgeving voor alle leden. Daarom vragen wij onze vrijwilligers ook om een Verklaring omtrent Gedrag.

Eenmaal per jaar kijken wij tijdens een etentje met alle vrijwilligers terug op wat wij hebben bereikt en bespreken wij de plannen voor volgend jaar. Als vrijwilliger krijgt u de mogelijkheid om uzelf te ontplooien, om relevante werkervaring op te doen en om trainingen te volgen. Uiteraard krijgt u een reiskostenvergoeding en bent u verzekerd wanneer u voor de Jeugdreuma Vereniging Nederland aan de slag bent.

Op deze pagina ziet u welke vacatures open staan. Interesse? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@jeugdreumavereniging.nl met als onderwerp ‘vrijwilliger’ en geef aan waar uw interesse ligt. Geen passende rol, maar wilt u wel helpen? Ook dat kunt u in een mailtje aan onze vrijwilligers coördinator melden!

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

– Voorzitter

Haal jij het beste in mensen naar boven, heb je ervaring met werken in een vrijwilligersorganisatie, ben je actiegericht, innovatief, maar ben je ook niet bang kritisch te reflecteren en zou je daarnaast graag de belangen van onze vereniging en diens leden behartigen? Dan ben jij misschien wel onze nieuw voorzitter! Interesse? Lees bijgaand profiel en reageer!

– Secretaris 

Ben jij een goede verbinder, een spin in het web? Dan zoeken we jou! Voor het
bestuur van de Jeugdreuma Vereniging Nederland zijn we op zoek naar een secretaris!
Voor meer informatie lees bijgaande vacature.

Meer (relevante) artikelen