ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Sponsoren

Mede dankzij onze geweldige sponsoren heeft onze vereniging een fantastisch nieuw logo en huisstijl, hebben wij een fantastisch gedrukt magazine en is deze website tot stand gekomen.

DNB Groep

DNB Groep  is de partner voor de opmaak en het drukwerk van ons magazine. Vrijwilligers vormen de redactie. Hierdoor kunnen wij de kosten voor het magazine beperken tot de distributiekosten.

https://www.dnbgroep.nl/

Breg

Ray heeft als Art-director bij Breg vorm gegeven aan de nieuwe huisstijl die de Jeugdreuma Vereniging in 2018 heeft geïntroduceerd. Hij heeft daarbij gezocht naar een beeldmerk dat enerzijds gewrichten uitbeeldt, maar ook duidelijk vooruitgang laat zien en daarbij gekozen voor een kleur die betrouwbaar, professioneel en vriendelijk overkomt. Hij heeft een huisstijl ontwikkeld tegen een zeer gereduceerd tarief, waardoor wij een volgende stap in de professionalisering van onze vereniging hebben kunnen zetten.

Koen den Braven

Koen den Braven stond al aan de wieg van onze vorige website, maar heeft ook met de ontwikkeling van deze website laten zien dat hij snel en vakkundig vorm kan geven aan onze digitale aanwezigheid. Daarbij heeft hij duidelijk rekening gehouden met ons beperkte budget.

https://kb-development.nl

Infigoo

Peter Kootstra heeft onze huisstijl tegen een scherpe prijs vertaald naar een aansprekend ontwerp voor een online omgeving.

https://www.infigoo.nl

Brederode consultants

Brederode consultants helpen ons gratis met het zoeken naar bestuursleden.

https://brederodeconsultants.nl

Meer (relevante) artikelen