ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Evenement 13-18 jarigen

Evenement 13-18 jarigen

Wanneer

07-10-2022 - 09-10-2022    
17:00:00 - 13:00:00

Waar

Landal Waterparc Veluwemeer
Leuvenumse Beek 1, Biddinghuizen, 8256 TB

Evenement type

Van 7 t/m 9 oktober organiseren wij een evenement speciaal voor jongeren met jeugdreuma in de leeftijd 13-18 jaar! Ook zin in een tof weekend of gave zaterdag met andere jongeren met jeugdreuma? Check dan snel de info hieronder en meld je aan!

Wanneer? Het weekend van 7-9 oktober (óf zaterdag 8 oktober)
Waar?  Waterparc Veluwemeer in Biddinghuizen
Wie? Jongeren met jeugdreuma in de leeftijd 13-18 jaar

Wat kan je verwachten?

Als je er voor kiest om het weekend deel te nemen, dan slaap en leef je samen met andere jongeren in een huisje. Er gaat leiding mee, die in een apart huisje slaapt maar altijd in de buurt en bereikbaar is. Het programma bestaat uit leuke activiteiten en gezamenlijk eten.

Het weekend begint op vrijdag om 17.00 uur op Landal Waterparc Veluwemeer. Hier verblijven we in bungalows die dicht bij elkaar liggen. Op zondag 9 oktober is het programma na de lunch rond 13.00 uur afgelopen.

 Is een weekend te lang of heb je dat weekend nog andere plannen? Dan ben je ook welkom om alleen de zaterdag mee te draaien! Zaterdagochtend 8 oktober ben je welkom in de groepshuizen en kan je het dagprogramma volgen! De dag sluit je af met een gezellig diner met de groep.

Coronavirus

De vereniging houdt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus in de gaten. Wanneer er veranderingen komen in de maatreg

elen, zullen wij dit tijdig communiceren. Wij houden ons aan de gestelde regels van de overheid die tijdens het weekend gelden.

Kosten

Ben je lid van de vereniging? Dan zijn de kosten voor het zaterdagprogramma €25,00 en voor een heel weekend €50,00.

Ben je geen lid van de vereniging? Uiteraard ben je ook dan van harte uitgenodigd om kennis te maken met de vereniging en deel te nemen aan het evenement! De kosten zijn dan voor het zaterdagprogramma €50,00 en voor het hele weekend €100,00.

Zijn deze kosten te hoog, neem dan contact op met onze penningmeester. Voor leden die het financieel zwaar hebben en de kosten onoverkomelijk zijn hebben we een speciale regeling.

Aanmelden

Aanmelden kan via de webshop. Kies hier wanneer je wilt deelnemen (weekend of dag) en geef aan of je lid bent of geen lid bent.

Geef in eventuele dieetwensen of opmerkingen alvast in het opmerkingenveld aan.

Er geldt vol = vol. Zijn er geen plekken meer beschikbaar en wil je nog graag mee? Mail dan naar annelies@jeugdreumavereniging.nl

Terug naar het evenementenoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links