ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Familiedag & ALV

Familiedag & ALV

Wanneer

23-04-2022    
10:30:00 - 16:00:00

Waar

Archeon
Archeonlaan 1, Alphen aan den Rijn

Evenement type

Met het gezin genieten van een heerlijke dag samen met andere kinderen met jeugdreuma en gezinsleden? Het kan op zaterdag 23 april in het Archeon! Dan wordt onze jaarlijkse familiedag georganiseerd, die gecombineerd zal worden met de algemene ledenvergadering (ALV).

Programma

10.30 uur – Ontvangst in het Archeon
11.00 uur – ALV & Doe-routes kinderen
12.45 uur – Lunch
14.00 uur – Park verkennen met het gezin
15.30 uur – Afsluitende borrel

In de ochtend zal de ALV gehouden worden. We willen graag met zo veel mogelijk ouders van kinderen met jeugdreuma en jongvolwassen leden brainstormen over de toekomstige doelstellingen van de vereniging. De officiële uitnodiging en stukken behorende bij de ALV worden tijdig gedeeld.
Ondertussen gaan de kinderen al op ontdekkingstocht in een van de tijdperken in het Archeon onder leiding van een gids! Er zal in de jongste groepen ook een vrijwilliger meelopen van de vereniging. Voor de allerjongste kinderen is het mogelijk dat één van de ouders meeloopt.

Na een gezamenlijke lunch en de groepsfoto is er in de middag tijd om met het hele gezin het park verder te ontdekken. Ontdek de prehistorie, de Romeinse tijd én de middeleeuwen!

Als vereniging houden we ons aan de geldende coronamaatregelen op het moment van het evenement. Wanneer de coronamaatregelen een evenement op locatie niet toelaten, zullen we zorgen voor een digitaal alternatief.

Aanmelden

Aanmelden voor de ALV & Familiedag kan via de webshop (link bovenaan de pagina).
De kosten voor het evenement zijn €7,50 per persoon* voor leden. Voor niet-leden zijn de kosten €15,-
Let op: koop per deelnemend gezinslid één passende kaart, de kaarten zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Wanneer het kind lid is, mag het hele gezin als lid deelnemen. Geef eventuele dieetwensen door via het opmerkingenveld in het bestelformulier.

Zijn deze kosten te hoog? Neem dan contact met de penningmeester op om meer te weten te komen over de tegemoetkomingsregeling.
Mail naar penningmeester@jeugdreumaverening.nl

* Deelnemen aan de ALV is gratis. Wanneer er behoefte is om alleen aan te sluiten bij de algemene ledenvergadering, maar geen gebruik wordt gemaakt van de lunch en toegang tot het park, mail dan naar annelies@jeugdreumavereniging.nl 
Terug naar het evenementenoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links