ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Familiedag en Algemene Ledenvergadering

Wanneer

11-04-2021    
10:00:00 - 15:30:00

Evenement type

Op zondag 11 april aanstaande is het tijd voor onze jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) en familiedag! Het evenement zal bestaan uit een dag lang digitale activiteiten voor alle leeftijden. Ga gezellig met het hele gezin bingo-en of speel een pubquiz samen met andere jongeren met jeugdreuma!

Het programma

10.00 uur      Algemene Ledenvergadering & koffiemoment ouders
11.30 uur      Bingo voor het hele gezin
12.15 uur      Lunchpauze
13.00 uur      Knutselen voor kinderen én brusjes in de leeftijd 4-12 jaar
13.45 uur      Escapespel voor kinderen én brusjes in de leeftijd 7-14 jaar
14.45 uur      Pubquiz en spel voor kinderen en brusjes in de leeftijd 13-18 jaar

Algemene Ledenvergadering & Koffiemoment ouders

Als bestuur willen we graag het beleid voor de komende jaren met onze leden bespreken! Welke thema’s spelen er op dit moment, wat gaat er goed en wat wordt er misschien wel gemist binnen de vereniging? Praat met ons mee op de ALV! Ouders en onze oudere leden zijn van harte welkom om 10.00 uur. Direct aansluitend aan de ALV is er een koffiemoment voor ouders omdat onze koffieavonden in het voorjaar goed ontvangen zijn! Een moment om ervaringen uit te wisselen of met elkaar bij te kletsen in kleinere groepen.

Drie weken voor aanvang van de algemene ledenvergadering worden de officiële documenten op de website gezet.

Bingo-en, knutselen, escapen en pubquizzen – het kan allemaal op de familiedag!

Op het programma staan verder diverse activiteiten! Om 11.30 uur trappen we af met een bingo voor het hele gezin, met natuurlijk mooie prijzen. In de middag zijn er leeftijdsgebonden activiteiten voor kinderen en hun broertjes en zusjes! Natuurlijk mag het ook met een van je ouders als je dat liever hebt. Voor de jongere kinderen staat er in de middag een knutselactiviteit en een escapespel op het programma (zie voor leeftijden het programma hierboven). De dag eindigt om 15.45 uur met een pubquiz en hilarisch spel voor de jongeren in de leeftijd 13 tot 18 jaar!

Enthousiast geworden? 

Meld je dan snel aan via de webshop! Belangrijk is hierbij dat je aangeeft bij welke activiteiten jij aanwezig wilt zijn. Zie hiervoor de beschrijving van de webshop.
Meedoen is gratis. Meld jij je aan voor 1 april aanstaande, dan ontvang jij een leuk pakketje om deel te kunnen nemen aan de dag!

Enkele dagen voor het evenement ontvang jij de link(s) voor de activiteiten!

Momenteel ervaren wij problemen met de website en webshop; lukt het niet om aan te melden via de webshop stuur dan een e-mail naar annelies@jeugdreumavereniging.nl en laat weten met welke activiteiten jullie mee willen doen! 

 

Terug naar het evenementenoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links