ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Najaarsevenement 18-30 jarigen (JVN & YrW)

Wanneer

05-11-2022    
14:00:00 - 19:00:00

Evenement type

Op zaterdag 5 november is het tijd voor het jaarlijkse Najaarsevenement voor jongvolwassenen met reuma (18-30 jaar)! Gezamenlijk gorganiseerd door Jeugdreuma Vereniging Nederland & Youth-r-Well.

  • Datum: zaterdag 5 november 2022
  • Tijdstip: 14:00-19:00 uur
  • Voor wie: Jongeren van 18-30 jaar met reuma
  • Locatie: Superfun B.V., Middelhoefseweg 10, 3819AA in Amersfoort
  • Kosten: €15,00 per persoon

Programma

Dit jaar vindt dit plaats in Amersfoort, waar je vanaf 14:00 uur welkom bent bij Superfun. Na het ontvangst zullen we beginnen met een hoogteparcours, waarbij je dertien keer een oversteek zult maken op wel zes meter hoogte!

Vervolgens is het tijd voor een pauze met bittergarnituur in het gamecafé waar je onder het genot van een drankje je lotgenoten beter kunt leren kennen. Hier is het ook mogelijk om bijvoorbeeld tafeltennis en biljart te spelen! Na de pauze is het tijd voor nog een gezellige teamactiviteit. Tot slot zullen we de dag gezellig afsluiten met een lekker avondmenu!

Aanmelden

Meld je snel aan via de webshop. Geef eventuele dieetwensen door via het opmerkingenveld.

De kosten zijn €15,00 per persoon.
Wanneer binnen de drie weken voor aanvang van het evenement een afmelding wordt gedaan, kunnen de kosten niet meer worden gerestitueerd.

Zijn deze kosten te hoog en ben je lid van de Jeugdreuma Vereniging Nederland? Mail dan naar penningmeester@jeugdreumavereniging.nl over de tegemoetkoming voor evenementen.

We hebben we een Facebook-event gemaakt (via Youth-r-Well) en we zouden het leuk vinden als je je daarop “gaat” zet!

Voor vragen kan je het contactformulier gebruiken op deze website of een mail sturen naar events@youth-r-well.com

 

Wij behouden het recht een evenement te annuleren, bij te weinig aanmeldingen of door coronamaatregelen.

Terug naar het evenementenoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links