ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Najaarsevenement 18-30 jarigen

Wanneer

06-11-2021    
13:30:00 - 20:00:00

Waar

Avontuurfabriek Loosdrecht
Industrieweg 10, Loosdrecht

Evenement type

Jeugdreuma Vereniging Nederland en Youth-R-Well slaan de handen weer ineen voor een gaaf evenement!

Jeugdreuma Vereniging Nederland en Youth-R-Well organiseren voor jongvolwassenen in de leeftijd van 18-30 jaar een gaaf evenement! Op zaterdag 6 november staan er leuke activiteiten gepland in de Avontuurfabriek in Nieuw Loosdrecht.

Programma

Je bent om 13.30 uur welkom in de Avontuurfabriek waar we na het ontvangst zullen starten met een escaperoom! Daarna gaan we de strijd met elkaar aan tijdens het lasergamen en het LED-bowlen. Tijdens de activiteiten en in de pauzes tussendoor is er natuurlijk genoeg tijd om met elkaar te kletsen en ervaringen uit te wisselen. De dag sluiten we af met een gezamenlijk diner op dezelfde locatie, rond 20.00 uur is het programma afgelopen.

Coronavirus

We houden de maatregelen rondom het coronavirus in de gaten.
Houdt er rekening mee dat de locatie om een toegangsbewijs kan vragen middels de corona check app. Hierover zullen wij jullie definitief informeren voor het evenement.

Kosten en Aanmelden

De kosten voor deze dag zijn €17,50.
Dit is inclusief de activiteiten, drinken en eten.

Aanmelden kan via de webshop tot 25 oktober. Vol = Vol.
Zijn de kaarten op? Je kan op de wachtlijst komen door je aan te melden via michelle@jeugdreumavereniging.nl.

Geef dieetwensen door via het opmerkingenveld tijdens het kopen van een kaartje.

Je hoeft geen lid te zijn van de vereniging om deel te kunnen nemen.
Voor leden van de Jeugdreuma Vereniging geldt: Zijn de kosten te hoog neem dan contact op met onze penningmeester. Voor leden die het financieel zwaar hebben en de kosten onoverkomelijk zijn hebben we een speciale regeling.

Terug naar het evenementenoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links