ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Weekend 5-13 jarigen

Weekend 5-13 jarigen

Wanneer

02-06-2023 - 04-06-2023    
17:00:00 - 13:30:00

Waar

Safariresort Beekse Bergen
Tilburgseweg 41, Hilvarenbeek

Evenement type

Wil jij ook met andere ouders en kinderen met jeugdreuma contact?

Wil jij ook met andere ouders en kinderen met jeugdreuma contact? Daarvoor organiseren wij jaarlijks per leeftijdsgroep een weekendje weg. Naast veel plezier in het weekend is er ook ruimte om ervaringen en tips uit te wisselen.

In ons jubileumjaar hebben we een hele toffe locatie gevonden voor ons weekendje weg.. Met de kinderen van 5 t/m 13 jaar verblijven we op Safari Resort Beekse Bergen! Van 2 t/m 4 juni mag jij samen met één van je ouders/verzorgers komen slapen met uitzicht op de giraffen en zebra’s.

Wat houdt dit evenement in?

Als kind met jeugdreuma in de leeftijd 5-13 jaar ben je welkom samen met één van je ouders/verzorgers op het evenement. Op vrijdagmiddag 2 juni ben je rond 17.00 uur welkom op het park. We huren hier een aantal safari lodges die naast elkaar liggen. Samen met twee andere kinderen en hun ouder slaap je in één van deze huisjes. Samen met de hele groep gaan we natuurlijk het Safaripark bezoeken, maar er is nog veel meer te spelen en te ontdekken. Op zondag 4 juni is het programma na de lunch afgelopen.

Is een heel weekend teveel? We hebben enkele plekken om alleen op de zaterdag aan het programma deel te nemen (kind & 1 ouder).
‘s Ochtends ben je welkom bij de huizen zodat je het programma kan meedraaien. Na het diner ‘s avonds sluit het zaterdagprogramma af.

Meer informatie over het safaripark vind je op de website van Beekse Bergen

Aanmelden

Aanmelden voor dit evenement kan t/m 5 mei via de webshop. Vol = Vol!
In de webshop kan je een keuze maken of je een dag komt of het hele weekend.

Zijn de kaarten op? Dan zijn de plekken vol. Wil je op de wachtlijst? Mail dan naar annelies@jeugdreumavereniging.nl.

Kosten

Ben je lid van de vereniging dan zijn de kosten voor het hele weekend €75,00. Dit bedrag is voor kind en ouder samen. Kom je liever alleen de zaterdag, dan zijn de kosten €35 euro voor ouder en kind samen.
NB: Koop dus één kaart. Hiermee schrijf je het kind en de ouder samen in.

Zijn deze kosten te hoog neem dan contact op met onze penningmeester. Voor leden die het financieel zwaar hebben en de kosten onoverkomelijk zijn hebben we een speciale regeling.

Ben je geen lid dan ben je nog steeds hartelijk welkom op ons weekend! De kosten liggen dan wat hoger: voor de zaterdag €70,- en voor het hele weekend €150,00. Dit bedrag is voor kind en ouder samen.

De bedragen zijn inclusief maaltijden, tussendoortjes, drinken, beddengoed en activiteiten.
Heb je bepaalde dieetwensen? Geef dit dan aan bij de opmerkingen wanneer je tickets voor het evenement bestelt.

Terug naar het evenementenoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links