ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten

Nieuws

Hieronder leest u nieuwtjes die we met u gedeeld hebben.

4 september, 2018

Win een rol in de videoclip van Jared Grant

Op 22-09-2018 van 10.00 tot 14.00 uur. Lees meer op Win een rol in de videoclip van Jared Grant


13 augustus, 2018

Goed doel koppelen aan uw webwinkel inkopen

JeugdreumaVereniging Nederland is opgenomen in de lijst van goede doelen bij www.doelshoppen.nl Uw bestelling levert ons geld op.


19 april, 2018

2018 wordt een feestje!

Jaaaa! De data voor al onze leuke evenementen voor 2018 zijn bekend. En daar de Jeugdreuma Vereniging Nederland dit jaar 20 jaar bestaat, worden die nog leuker dan ze altijd al zijn! De inschrijvingen zijn geopend! Ga naar het evenement van jouw keuze om je in te schrijven.


17 april, 2018

Aanmelden gratis nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Leden van de Jeugdreuma Vereniging ontvangen maandelijks de digitale nieuwsbrief. Met hierin bijvoorbeeld uitnodigingen voor events van zowel de Jeugdreuma Vereniging als externe partijen, de laatste updates over bijvoorbeeld onderzoek en nog veel meer. Aanmelden kan via de banner op de homepage!


22 maart, 2018

9 mei lezing Jeugdreuma

Voor een chronische ziekte als jeugdreuma is betrokkenheid en inspraak van de patiënten en ouders cruciaal. Daarom houdt het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht op 9 mei een lezing met artsen en onderzoekers. Input van leden en ouders wordt zeer gewaardeerd! Altijd al meer willen weten over bepaalde onderzoeken, hoe bepaalde dingen werken? Kom dan 9 mei naar het WKZ! Update: Klik op deze link voor een verslag van dit event.


Alles over Jeugdreuma

Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en werk Rijbewijs en jeugdreuma Jeugdreuma en school Studeren met Jeugdreuma Spreekbeurt of presentatie Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Tips