ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten
28 februari 2023

25 jaar!

De Jeugdreuma Vereniging Nederland bestaat vandaag 25 jaar!
Op 28 februari 1998 is de vereniging opgericht, toen nog als ‘Vereniging van Ouders van kinderen met JCA’ (JCA is nu JIA). Met als doel zich te gaan richten op lotgenotencontact, voorlichting en belangenbehartiging. Dat waar we ons nu in 2023, inmiddels als patiëntenvereniging,  nog steeds hard voor maken!

We laten ons jubileum natuurlijk niet zonder feestje voorbij gaan. Op 24 juni 2023 vieren wij dit met Het Ik-Kan-Alles Festival op Landgoed Zonheuvel! De inschrijvingen voor dit jubileumfeest zijn open. Meld je aan via de evenementenpagina.

Daarnaast hebben we ook voor de weekenden nét even andere locaties gekozen. De kinderen met jeugdreuma in de leeftijd 5 t/m 13 jaar mogen aan de savanne slapen in Beekse Bergen en daar natuurlijk ook op safari gaan. En de jongeren met jeugdreuma van 13 t/m 18 jaar gaan zich uitleven op de glijbanen van de Eemhof. De inschrijvingen voor de weekenden openen binnenkort.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links