ondersteunt, informeert en verbindt
Sluiten
13 maart 2020

Update 2 Advies Coronavirus

De Jeugdreuma Vereniging volgt nauwgezet de laatste ontwikkelingen rondom het Corona virus en heeft en blijft in nauw contact met de Nederlandse Vereniging voor Kinderreumatologen (NVKR) betreffende de ontwikkelingen hieromtrent.

Update 13-03-2020.
De Nederlandse Vereniging voor Kinderartsen, waaronder ook het NVKR valt, schrijft vandaag over het coronavirus bij kinderen (www.nvk.nl).

Daarnaast is het belangrijk om het advies te blijven volgen van de behandelend arts en het ziekenhuis.

Naast bovenstaand advies, blijven ook de volgende adviezen gelden:

  • Blijf de RIVM richtlijnen volgen. Check regelmatig de site van de RIVM voor updates. www.rivm.nl
  • Heb je jeugdreuma en krijg je luchtwegklachten, al dan niet met koorts, neem dan als eerste contact op met je behandelend arts en niet eerst met de huisarts.
  • Heb je vragen over het virus? Neem dan contact op met je behandelend arts.
  • Heb je klachten, blijf dan thuis. Ga niet uit jezelf naar het ziekenhuis.

Evenementen

Zoals eerder gecommuniceerd wordt de ALV en Familiedag op 28 maart uitgesteld tot een later moment. Zo gauw er een nieuwe datum bekend is, wordt dit gedeeld. Verder is vandaag besloten ook het evenement voor 5-10 jarigen van 17-19 april te annuleren. Ook bij dit evenement kijken we naar de mogelijkheden om het te organiseren op een later moment in het jaar.

Bestuur Jeugdreuma Vereniging Nederland

Terug naar het nieuwsoverzicht

Alles over Jeugdreuma

Onderzoeksagenda Jeugdreuma Alles over Jeugdreuma Soorten jeugdreuma Oligo-articulaire JIA Poly-articulaire JIA Systemische JIA Artritis psoriatica Artritis met enthesitis Behandeling bij jeugdreuma Medicatie en medicatierichtlijn Fysiotherapie Jeugdreuma en Werk Rijbewijs en jeugdreuma Studeren met Jeugdreuma Wet- en regelgeving WMO-loket Externe links